De Cecco | חוברת מתכוני הפסטה של המסעדות

10 מ נ ות : 4 - 5 מצר כ ים להכ נ ת De Cecco פסטה מסוג פטוצ'יני גרם 500 גרם חמאה 100 מ״ל מיץ לימון טרי 100 כוס מי בישול הפסטה 1/3 צ'ילי יבש גרוס או טרי קצוץ קישוא חתוך לרצועות דקות וארוכות 1 כוס עשבי תיבול שאוהבים (בזיליקום, טימין, טרגון, 1/2 כוסברה, רוקט) מלח להגשה: גבינת פרמזן מגורדת גרידת לימון א ופ ן ההכ נ ה : מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה. שומרים בצד .1 כוס ממי הבישול. 1/3 מוזגים את מי הבישול ומיץ הלימון למחבת גדולה, .2 מוסיפים את החמאה, ממיסים ומביאים לרתיחה קלה. מוסיפים את הקישואים ומקפיצים קלות. מוסיפים את הפסטה המבושלת, הצ'ילי ועשבי התיבול ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. אם רוצים מעט חמיצות מוסיפים .3 מיץ לימון, אם חמוץ מידי, מוסיפים עוד קצת חמאה ומלח. מגישים עם גבינת פרמזן מגורדת ומעט גרידת לימון. .4 זו מנת פסטה הכי קייצית שיש! טעמי לימון קלילים ורעננים משתלבים עם רצועות קישוא טרי ועשבי תיבול רעננים. מסעדת רוברטה וינצ׳י לימונה פטוצ׳יני פסטה ארוכה למה פטו׳ציני? ומעט רחבה, תופסת את הרוטב וסופגת אותו לתוכה, משתלבת נהדר עם רצועות הקישוא.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=